Пилешки филета по мексикански
     Лесно   |   Порции 2
  |   Видяна: 5818
    
Пилешко на тиган с гъби, домати и царевица.
Необходими продукти:
- 400 гр пилешкo филе
 - 2 глави кромид лук
 - 5-6 гъби печурки
 - 2 моркова
 - 1 червена чушка
 - 1 зелена чушка
 - 2 средни домата
 - 5-6 супени лъжици царевица от консерва
 - чили
 - кориандър
 - сол
 - черен пипер
 - олио
 
Начин на приготвяне:
В дълбок тиган с олио запържваме пилешките филета и малко преди да са напълно сготвени, ги изваждаме. В същата мазнина запържваме нарязаните наситно лук, моркови, чушки, гъби, чилито и кориандъра за 5-6 минути, като разбъркваме.
Доматите, обелени и нарязани, прибавяме в тигана. След 2-3 минути добавяме и филетата и задушаваме 10-15 минути. Накрая прибавяме и царевицата и готвим още 5-6 минути. За финал овкусяваме със сол и пипер.
Най-важните съставки
гъби, гъби печурки, домат, зелена чушка, зелени чушки, кориандър, лук, моркови, олио, пилешки гърди, пилешко месо, пилешко филе, сол, сол и пипер, царевица, червени чушки, черен пипер, чили чушки, чушки
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 50 мин.



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ