Регистрация

Пастет с бекон, дробчета, гъби и зеленчуци



Пастет с бекон, дробчета, гъби и зеленчуци
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 2221

Италиански домашен пастет с пилешко, свинско, лук, моркови, манатарки и масло.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 07.04.2016

Домашният пастет се приготвя лесно, но често пъти рецептата за него води до семпъл наситен вкус на месо. Италианския вариант на домашен пастет обаче е дар за сетивата, защото в състава на месната разядка влизат букет от продукти, радващи с разнообразие на вкусове и аромати. Така към обикновения пастет от пилешки дробчета добавяме моркови, гъби, лук, чесън, магданоз, целина, а за да е по-мазничка и профирна разядката, слагаме още бекон и масло. Ето - вече събрахме продукти за едно вкусно основно ястие. Сега остава да ги запържим първо, а после и да ги пюрираме, за да се получи пастет. Можете да го поднесете като разядка или мезе към чаша хубаво вино, или пък с филии хляб за основно ястие или бърза питателна закуска.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта