Паста анелети с наденичка и спанак
Как се приготвя паста анелети с наденичка и спанак.
Необходими продукти:
- ½ килограм паста анелети
 - зехтин
 - 200 г италианска или пикантна наденица, на парченца
 - 4 скилидки чесън, на ситно
 - 2 пакета пресен спанак
 - 1/2 чаша настърган пармезан
 
Начин на приготвяне:
1. Варете пастата във вода за около 15 минути (12 минути ако обичате по-жилава).
2. Отцедете и оставете настрани.
3. В същата голяма тенджера, в която сте варили пастата, загрейте малко зехтин и сложете наденицата и чесъна. Приготвяйте на среден огън докато наденицата е готова.
4. Добавете спанака и го дръжте съвсем малко, колкото листата леко да се свият. След това изсипете пастата и сиренето и бъркайте докато всичко се размеси добре – около 2 минути.
5. Сервирайте с допълнително сирене.



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ