Регистрация

Панирано кълцано пилешко месо

Панирано кълцано пилешко месо
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3125

Пилешки хапки на маслена баня с хрупкава коричка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 грама пилешко филе (гърди)
  • 3 с.л. майонеза
  • 3 с.л. нишесте
  • 3 яйца
  • 3 глави лук
  • 100 мл растителна мазнина
  • сол и пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Нарежете пилешкото на тънки пържоли с дебелина максимум сантиметър.

2. Наситнете лука и го смесете с месото в малка купа.

3. Добавете яйцата, нишестето, сол и черен пипер на вкус и майонезата.

4. Размешайте с ръка хубаво и приберете в хладилника за половин час.

5. Извадете, оформете на сплеснати малки топки и пържете на маслена баня.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта