Регистрация

Панирани пилешки гърди с пармезанова коричка



Панирани пилешки гърди с пармезанова коричка
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 4581

Панирани пилешки хапки в доматен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Бяло пилешко месо, оформено на филета, се овалва в яйце и галета, смесена с настърган пармезан и се запържва, за да образува апетитна хрупкава коричка. А след това поляга в пасирани домати и листа босилек, за да можем да си го хапнем с ароматен зеленчуков сос, който ще го освежи.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта