Регистрация

Палачинков пай с гъби

Палачинков пай с гъби
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 4262

Сладко-солени палачинки с бекон, кленов сироп, лук и гъби.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 125 г бекон
  • 1 глава лук
  • 150 г гъби
  • брашно
  • яйце
  • кленов сироп
  • пудра захар
  • олио

Начин на приготвяне:

1. Пригответе палачинковото тесто по обичайния начин.

2. Нарежете ситно бекона, лука и гъбите. Запечете ги.

3. Вземете съд с малък диаметър, сложете в него бекона, лука, гъбите и палачинковото тесто.

4. Изпържете бавно на слаб огън.

5. Сервирайте с кленов сироп, пудра захар или любимата си палачинкова гарнитура.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта