Регистрация

Немски палачинки с колбас и яйчен сос

Немски палачинки с колбас и яйчен сос
Средно   |   Порции 6   |   Видяна: 1005

Палачинки на фурна с плънка от месо и заливка от сметана.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 6-8 палачинки
  • 500 г гъби
  • 400 г шунка
  • 150 г бекон (можете да замените шунката и бекона с наденички ил вурстчета, които да нарежете на ситно и да жарнете на сух тиган)
  • 300 г лук
  • 300 г кашкавал
  • 400 мл готварска течна сметана
  • 2 яйца и 2 жълтъка
  • връзка магданоз
  • 2 скилидки чесън
  • сол, пипер, индийско орехче и лют пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Сварете гъбите до полуготовност. Отцедете от водата и нарежете на едри парчета.

2. Наситнете лука и изсипете в купа. Нарежете колбасите на малки кубчета и добавете при лука.

3. Чесъна намачкайте и кашкавала също нарежете на кубчета. Добавете и тези съставки в купата при месото и лука.

4. Добавете и половината от лситенцата наситнен магданоз. Разбъркайте всичко това и напълнете палачинките с него. Завйте на руло.

5. Редете в тава плътно една до друга.

6. Разбийте 2 яйцаи 2 жълтъка. Добавете подправки на вкус и налейте сметаната. С получения сос залейте палачинките.

7. Пуснете да се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса за 20 минути.

8. След изваждане поръсете останалия кашкавал, който предварително сте рендосали. Поръсете и с наситнен магданоз. Сервирайте докато са топли.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 50 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта