Регистрация

Най-красивите и екстравагантни барове на света



Най-красивите и екстравагантни барове на света
  |   Порции   |   Видяна: 1310

Екзотичен лукс, в който си заслужава да се насладиш на кафе или аперитив.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Луксът не е само блясък и помпозност, той е хармония. Именно този всемир трябва да носи всяко заведение, достойно да накара човек да се зарадва истински на чаша топло кафе, шарен коктейл или бленуван аперитив. Ето някои от най-известните барове в света, където уют и лукс си партнират успешно с природата, за да накарат клиентите на заведението наистина да се порадват на престоя си там.

Във видеото ще можете да се насладите на бар в Банкок, намиращ се на покрива на най-високата сграда с панорама към полиса.

Ще видите също как на островите Маманута салове са превърнати в разкошни маси над водата.

В Менорка - Испания пък отвесна скала е издълбана в средата, за да се настанят в камъка няколко уютни масички. И това не е всичко - масите са точно над прибоя - от вас се иска само да уцелите момента.

В Намибия пък лъскаво заведение на открито се намира в средата на пустинята. Ще ви се наложи да се пазите от дивите зверове докато пийвате.

В Ипох - Малайзия можете да посетите шикозен бар в една от най-красивите пещери в света. И докато пийвате в приятна компания, до вас ще румоли пещерна река.

А защо да не се поинтересувате от тези места, за да заведете любимия човек на незабравима екскурзия и дори да вземете годежния пръстен със себе си...

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта