Миди с ечемик и рукола
     Лесно   |   Порции 
  |   Видяна: 2470
    
Перлен ечемик с миди и зелени листа.
Бон Апети
Излъчен на 21.04.2016
За основа на блюдо от морски дарове готвим ечемик в бульон от варенето на мидите. Смесен с лучена запръжка към него се добавя и крем сирене, за да се получи една плътна подложка за последващото редене на блюдото. Върху сварения перлен ечемик в чинията се редят варени миди, а върху тях пък полягват свежи листенца рукола и магданоз. Ето прекрасен ордьовър с миди, който може да свърши добра работа и за основно ястие.
Най-важните съставки
ечемик, зехтин, крем сирене, лук, магданоз, миди, рукола, сол, сол и пипер, черен пипер, чесън, ябълков сайдер
Време за приготвяне: 
Време за готвене: 
 



 
		     
		     
		     
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ