Регистрация

Математически начин за рязане на торта



Математически начин за рязане на торта
  |   Порции   |   Видяна: 5116

Как се реже торта без да изсъхва сърцевината й.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Всички сме свикнали да режем тортата на триъгълни парчета така, че да се получават хубави равнобедрени еднакви триъгълници, но това е грешка, ако целия сладкиш няма да бъде сервиран и изяден в един и същи ден, обяснява експерт, който се позовава на метода за рязане на торти на английски математик от началото на миналия век. Ако се реже от средата към крайщата, се получава така, че кайкът може да бъде загърнат плътно и да изглежда като цял, а по този начин не се изсушава вътрешността му. Идеята е щура, но изгледайте видеото и сами преценете дали няма да ви влезе в перфектна практична употреба.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
5
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта