Регистрация

Маниока със зехтин и чесън

Маниока със зехтин и чесън
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 8682

Салата от маниока с подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими прогукти:

  • 1 кг обелена и сварена маниока (става въпрос за корена на растението, който наподобява ряпа и е неизменна част от Южноамериканската и Африканската кухня)
  • 3 скилидки счукан чесън 
  • половин чаша зехтин 
  • 2 супени лъжици лимонов сок
  • 1 супена лъжица стрит кимион
  • 2 супени лъжици риган  
  • сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Запържете малко чесън в зехтин до златисто.

2. Сложете в тигана останалите продукти и разбъркайте.

3. Изсипете готовата смес върху маниоката.

4. Оставете да изстине за няколко минути, преди да сервирате.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта