Регистрация

Лазаня с рагу по селски

Лазаня с рагу по селски
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 4279

Лесна домашна лазаня.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • сос бешамел
  • пармезан
  • 4 листа кори за лазаня
  • рагу

Начин на приготвяне:

1. Сложете малко рагу на дъното на огнеупорен съд за печене.

2. Сварете корите за лазаня в много кипяща вода до степен ал денте.

3. Сложете сварените кори в съда, така че да се подават леко от крищата му.

4. Прибавете още малко рагу, колкото да се намаже дъното и поръсете със сос бешамел.

5. Поръсете щедро с пармезан.

6. Редувайте така слоевете, докато приключите корите. Най-отгоре завършете със сос.

7. Печете на 190°C за 15-20 мин. до покафеняване.

 

Източник: recipes.wikia.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта