Регистрация

Кошмари в кухнята във варненска пицария - част 3



Кошмари в кухнята във варненска пицария - част 3
  |   Порции   |   Видяна: 2713

Управителят на ресторант Everyday във Варна се учи да командва с боен военноморски екип.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Кошмари в кухнята - сезон 4, епизод 7

Излъчен на 11.04.2017

Трета част

След като Шеф Иван Манчев разбра, че основния проблем в ресторант Евридей (Everyday) е мекия характер на управителя Радостина, девойката получи бойно кръщение в командванто, като посети симулативна операция на екипаж на боен кораб във ВВМУ "Никола Вапцаров". Без излишни думи и намеса, Ради заключи, че на един командващ му трябва организация, дисциплина и лидерско присъствие в екипа.

През това време екипът на Кошмари в кухнята обнови салона на ресторанта, а Шеф Манчев изготви ново меню, в което заводския хляб се измести от ръчно омесени багети с подправки и пресни билки. Омесиха се теста за пица по италианска рецепта, сготвен бе и сос за пица с пюрирани пресни домати, пресен босилек и зехтин, който сам обеща да доведе клиенти заради вкуса си. Пиците в заведението станаха професионални шедьоври, а хлябовете, превърнати в хрустини и брускети подканяха да бъдат изядени.

Какви рецепти се "родиха" в опита да доведат нови клиенти на варненския ресторант и как гостите приеха новите вкусове и визия на живото близо 30 години заведение - гледайте във видеото:

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта