Регистрация

Кошмари в кухнята в ресторант Талисман в село Градина - част 2



Кошмари в кухнята в ресторант Талисман в село Градина - част 2
  |   Порции   |   Видяна: 3946

Шеф Манчев влиза да готви в кухня на ресторант без печка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Кошмари в кухнята - сезон 4, епизод 2

Излъчен на 07.03.2017

Част 1

На втория ден от гостуването си в село Градина, шеф Манчев влиза в кухнята на ресторант Талисман и за своя огрномна изненада разбира, че там където се трудят готвач, две сервитьорки и дори собственика на заведението, няма печка. Храната се приготвя върху двоен котлон, а мръсните чинии се трупат на камари и се мият след края на работния ден. Ресторантът спешно трябва да завори за ремонт, защото въпреки вкусната храна с неадекватни и некоректни имена, той не разполага с удобно място, където да бъде направена. Собственикът Велин иска 10 дни, за да направи сам основен ремонт на кухнята. А шеф Иван Манчев му ги обещава.

За да има изненада обаче, екипът на Кошмари в кухнята се завръща без предупреждение още на петия ден, за да направи мониторинг на ремонта. Оказва се, че освен промени в кухнята, заведението претърпява и изменения в салона. На десетия ден вече ресторант Талисман изглежда по модерен нов начин и интериорът само може да бъде в помощ на работата на готвач и сервитьори.

Шеф Манчев изготвя ново меню на заведението, в което се набляга на продукти, които се отглеждат в района на селото. Така и новото хартиено меню предлага клуб сандвичи и понички за учениците от близкото училище, разядки и вкусни салати за гостите, идващи от близо и далеч. Всичко е красиво и апетитно, собственик и персонал са доволни от промените... но - огромно нещастие сполетява Велин Конарев и ресторант - градина Талисман. Какво се случва - гледайте в епизода:

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта