Регистрация

Кошмари в кухнята в ресторант Оазис в Монтана - част 2



Кошмари в кухнята в ресторант Оазис в Монтана - част 2
  |   Порции   |   Видяна: 4170

Шеф Иван Манчев опитва най-гнусната храна в живота си в Монтана.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Кошмари в кухнята - сезон 4, епизод 9

Излъчен на 25.04.2017

Втора част

Това е най-кошмарното преживяване на Шеф Манчев в Кошмари в кухнята. След като му сервират предисловие от свинската анатомия, знаменитият кулинар едва успява да се сдържи, за да не повърне. Храната е на уникално ниско ниво, вкус няма, а всичко мирише на... (чуйте във видеото). Нито една хапка не успява да го зарадва, нито милиметър от интериора не излъчва красота. Ресторант Оазис е пълен погром, с какъвто Шеф Иван Манчев не се е сблъсквал в предаването.

На другата сутрин Манчев е още по-изненадан, с влизането си в кухнята. Там има телевизор, за да могат готвачите да гледат сериали, а посудата не е сменяна, не е мита и не е обгрижвана от купуването си. Сякаш най-уютната маса в заведението е тази за пушене на персонала. Във фризери и хладилници няма прясно месо, няма свежи продукти - всичко е замразено в огромните халета, притопля се на микровълнова и се сервира.

На фона на цялата гнусотия разбираме, че старата мазнина се събира, за да се продаде. А с последните пари от нея е купен... телевизорът. И докато под ръководството на Шеф Иван Манчев към кофата за боклук летят тигани, фритюрници и скари, в двора чакат недоволни клиени. Но пък сериалът си тече. Какво се случва - гледайте във видеото.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта