Регистрация

Кое месо за какво готвене е най-подходящо



Кое месо за какво готвене е най-подходящо
  |   Порции   |   Видяна: 1667

Кое месо за какъв тип готвене е подходящо и как се познава прясно и качествено месо?

Оцени рецептата
Любима рецепта

С наближаването на Коледа и Нова година мнозина българи ще сложат на трапезата си мръвки, сготвени за празника. Но как се избира качествено месо и на какъв вид трябва да се спре човек, спрямо начина, по който е решил да го сготви, обяснява подробно Миро от канала "Готвене за начинаещи". Ако искате да изпечете мръвки на тиган, скара или фурна, като гарантирате, че сте избрали най-вкусния вариант, гледайте видеото, за да решите на каво да се прете. Ето и какво ще научите:

Кои са най-подходящите меса за печене и на какъв вид термична обработка подлежат.

Как се познава прясното месо, защо трябва да узрее и кога се разкриват неговите най-силни хранителни и вкусови качества?

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта