Регистрация

Картофена супа с лаврак и резене



Картофена супа с лаврак и резене
Лесно   |   Порции 5-6   |   Видяна: 2224

Супа с риба, сметана и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 04.05.2016

Рибена чорба със сметана и картофи се готви в кухнята на Лора и Стоян, докато чуваме любопитна дискусия защо не се комбинира риба с млечни продукти. Оказва се, че няма забрана за готвенето на тези два продукта заедно, затова продължаваме да следваме рецептата за лаврак със заквасена сметана, в чиито богат сос се наместват леко запържени пресни картофки, резене, малко лук и бяло вино, за да се получи на финала една вкусна рибена супа с мътен млечен бульон и приятно присъствие на зеленчуци. Всичко това наподобява на познатия американски чаудър, но и доста се отличава от него.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта