Регистрация

Как се фламбира с бира



Как се фламбира с бира
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 2728

Ако ще готвите месо с бира, сложете и малко масло.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Бирата придава специфичен леко горчив вкус на месата, категоричен е Лео. За да не нагарча прекалено много месото ви, той препоръчва да го готвите или фламбирате с бира на не много силен огън. Освен това добавете масло или зехтин, защото те ще придадат допълнителна мекота на вкуса.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта