Регистрация

Как се точат домашни кори за баница



Как се точат домашни кори за баница
Средно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 16871

Автентична българска рецепта за печени кори за баница, които в някои крайща на страната се наричат обги.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Ако сте почитател на българската кухня, то няма как да не искате да си направите една изцяло домашна баница като сами обтегнете корите за нея. Ето един бърз урок как да го направите. Не е сложно, все пак всяка българска жена в миналото се е справяла с тази задача и то без помощта на интернет.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
7
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
18
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта