Регистрация

Как правилно да счупим яйце



Как правилно да счупим яйце
Лесно   |   Порции   |   Видяна: 3239

Чупете яйцата в нещо плоско, съветва Жак Пепен.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Когато чупите яйца, ги чукнете в плосък ръб и след това, с помощта на двата палеца, отворете черупката навън. В противен случай рискувате да нараните жълтъка и да вкарате бактерии в кокошия продукт.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. Ментово
  2. м
  3. С
  4. 2
  5. яб
  6. П
  7. Л
  8. чери домати
  9. сос
  10. Мляко

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта