Регистрация

Как да не потъмняват нарязаните ябълки и круши



Как да не потъмняват нарязаните ябълки и круши
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 9074

Намажете парчетата с малко лимон и те ще запазят цвета си.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Знаем, че нарязаните ябълки и круши потъмняват много бързо, а понякога, когато очакваме важни гости, свежият им вид е от особено значение. Ако намажете плода с резен лимон или малко лимонов сок, той ще запази оригиналния си цвят за по-дълго време, разкрива Лео.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
4
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта