Регистрация

Зелен фасул с яйца и наденица

Зелен фасул с яйца и наденица
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 2748

Миш-маш с месо и боб по руски.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 опаковка замразен зелен фасул около 450-500 грама
  • 4 наденички
  • 4-5 яйца
  • олио
  • универсална подправка или сол и подправки по избор
  • къри и кетчуп

Начин на приготвяне:

1. Нарежете наденичките на парченца, сгорещете мазнина в дълбок тиган с капак и сложете месцата вътре да се пържат.

2. След няколко минути добавете и замразения фасул, захлупете под капак и оставете да се задушава като разбърквате периодично.

3. Когато бобените шушулки са добре разварени - меки са, махнете капака и счупете яйцата вътре. Размешвайте до изпържването на яйцата. Добавете и подправки на вкус.

4. Ястието си подхожда с къри на прах и заливка от кетчуп. Имайте го в предвид при сервиране.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта