Домашни ръчнонаправени шоколадови бонбони
Лесни бонбони само с четири продукта.
Бон Апети
Излъчен на 18.04.2016
Лесни домашни шоколадови хапки с ядки и сушени плодове се разкриват в тази рецепта. Толкова фасулски се правят тези бонбони, че дори не хвърлят върху домакина ангажимент за приготовление на сладкиш. Освен това в състава им влизат само четири продукта, та и ходенето до магазина няма да отнеме много време. За да си направите този лесен сладкиш, ви трябват орехи, фурми, течен шоколад и шоколадов ковертюр или просто черен шоколад, който да разтопите на водна баня. Работата по направата е следната - орехите се смилат, част от тях се заделя, а остатъка се смесва със смлените фурми и течния шоколад. Тестото за бонбоните е готово. От него се оформят топчета, които се овалват последователно в шоколадовия ковертюр и остатъка от смлените орехи. Ако не желаете вашите домашни сладки хапки да са с орехово покритие, вместо него можете да използвате какао на прах, кокосови или шоколадови пръчици.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ