Регистрация

Домашен течен шоколад с яйца и ядки

Домашен течен шоколад с яйца и ядки
Средно   |   Порции 300 мл   |   Видяна: 1391

Домашна Нутела с лешници и мляко.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 яйца
  • 600 г захар
  • 2-4 с.л. какао на прах (неподсладено)
  • ванилова есенция
  • 4 с.л. брашно
  • 200 г лешници
  • 40 г масло
  • 400 мл мляко

Начин на приготвяне:

1. Разбийте яйцата със захарта на крем.

2. Добавете млякото и ванилията и разбийте отново.

3. Добавете брашното и пак разбийте.

4. Лешниците смелете в чопър и изсипете в сместа.

5. Преместете на котлона и добавете маслото.

6. Разбърквайте на слаб огън до сгъстяване, като се стараете да не закипи.

7. Прехвърлете в бурканче от шоколад нутела и проверете дали близките ви ще открият разлика във вкуса.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта