Регистрация

Белтъчени сладки тип домашни ореховки



Белтъчени сладки тип домашни ореховки
Лесно   |   Порции 15 броя   |   Видяна: 1965

Сладки с бити белтъци и орехи.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Белтъчени ореховки или белтъчни сладки без брашно с ядки и канела прави Миро от Готвене за начинаещи. Рецептата е идеална, ако са ви останали белтъци и искате да измислите бърз сладкиш с бити белтъци. Направата отнема около 20 минути, а печенето и охлаждането - още толкова, затова за по-малко от час ще имате идеален приятел за кафето или прихрупване на закуска. Сладки, питателни, богати на протеин и без брашно, тези десертчета са разкош за малки и големи в семейството.

Белтъците се разбиват на пяна със захар, като не е нужно да става идеалния пухкав крем. Добавят се натрошени на не много ситно орехи и канела. С тези четири съставки сладките са готови. Остава само да разпределите сместа в тава, застлана с харти за печене и да готвите за 10-тина минути в предварително захрята фурна на 180 градуса. После изчакайте да се охладят преди да дърпате от хартията. Така няма да се натрошат.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта