Азиатски рулца със скариди по български - част 1
     Средно   |   Порции 2
  |   Видяна: 2733
    
Пролетни рулца със скариди и кълнове.
Още едно предложение за познатите пролетни рулца - оризови кори, пълнени с маруля, моркови, тиквичка, червен лук и скариди. Страхотен ордьовър или основно ястие с аромат на морски дарове и вкусове от Далечния Изток. Вижте как ще го направят Лео и неговата гостенка.
Най-важните съставки
балсамов оцет, босилек, зехтин, копър, магданоз, маруля, моркови, скариди, соев сос, соеви кори, соеви кълнове, тиква, уасаби, червен лук, чесън
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 40 мин.
 



 
		     
		     
		     
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ