Регистрация

Яхния с тофу, черен и зелен боб

Яхния с тофу, черен и зелен боб
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 3494

Люто тофу с кашу.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 400 г твърдо тофу, нарязано на кубчета
  • джинджифил, фино нарязан на кубчета
  • 2 скилидки чесън, фино нарязан на кубчета
  • 2 шеои зелен фасул, нарязан на хапки
  • сос от черен боб
  • 100 г кашу

Начин на приготвяне:

1. Запържете леко джинджифила и чесъна до златисто.

2. Прибавете тофуто и зеления фасул с около 1 с.л. вода.

3. Сложете капака на съда и задушавайте за около 5-10 мин.

4. Прибавете сос от черен боб на вкус и разбъркайте хубаво, като остържете и всичко, залепнало за дъното.

5. Украсете с ядки по избор, най-добре с кашу.

 

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта