Сусамово пилешко с джинджифил
     Средно   |   Порции 2-3
  |   Видяна: 4989
    
Пиле в сусамово олио и оризово вино.
Необходими продукти:
- 500 г пилешко
- олио за пържене
За маринатата:
- сусамово олио
- соев сос
- оризово вино
- джинджифил
- чесън
- брашно
- царевично нишесте
- малко вода
За соса:
- пилешки бульон
- оцет
- царевично нишесте
- захар
- соев сос
- сусамово олио
- вода
Начин на приготвяне:
1. Мариновайте пилешкото за известно време.
 
 2. Смесете всички необходими продукти за соса в тенджерка и сварете на слаб огън.
 
 3. Изпържете пилешкото.
 
 4. Полейте пилешкото със соса и поднесете.
Най-важните съставки
брашно, джинджифил, захар, олио, оризово вино, оцет, пилешки бульон, пилешко месо, соев сос, сусамово олио, царевично нишесте, чесън
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 30 мин.
 



 
		     
		     
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ