Регистрация

Лесна пъстърва със сос велуте



Лесна пъстърва със сос велуте
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 3121

Печена риба на плоча с брашнено-маслен сос Бонфоа.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 10.01.2017

Ето една базова рецепта за изискана печена пъстъра, която можете да приготвите и у дома си, без много усилия. В разполовен праз лук се увиват подправки, прави се вързопче и то ври заедно с костите от рибата. Така имате страхотен домашен рибен бульон. Следва да направите сос от запържени в еднакви количества масло и брашно, малко лук (за предпочитане шалот) и да го смесите с част от рибени бульон. Готови сте със соса. Остана само да намазните рибените филета с малко зехтин и да ги запечете на плоча или сух тиган. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта