Регистрация

Варени розови яйца по белгийски в бира



Варени розови яйца по белгийски в бира
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 1806

Салатата на моряка и мързеливо свинско с картофи и сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Сезон 5

Излъчен на 15.10.2014

Продължителност 24:02

 

Днес ще готвим непретенциозни рецепти от традиционната белгийска кухня:

  • Забулени яйца в бирен сос със сметана и хлебчета.
  • Белгийска манджа със свинско, картофи, моркови и горчица, която се приготвя лесно и бързо.
  • Фламандска рибарска салата с хернига, картофи, боб и чубрица.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта