Регистрация

Черешката на тортата - сезон 8, епизод 5, част 1



Черешката на тортата - сезон 8, епизод 5, част 1
  |   Порции   |   Видяна: 1822

Мариана Попова готви семпла храна по български рецепти с италианска нотка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 5, сезон 8

Излъчен на 05.06.2017

Първа част

Готви певицата Мариана Попова

Тази седмица в Черешката на тортата най-вкусните спомени от целия свят, най-екстремното готвене и най-нестандартните продукти се комбинират в едно, за да се сервират на трапезата много емоции, интересни факти, забавни приключения и невероятни разкази. В кухнята ще има жега, а на трапезата люто. Ножовете и дъските ще се заменят от бормашини и флексове, които ще се погрижат за вкусната храна и доброто настроение на гости и зрители.

Храната ще прави борбата, а в битката влизат певицата, чиито песни се слушат не с ушите, а със сърцето - Мариана Попова; момичето, което върти мъжете на пръста си - манекенката Александра Богданска; дизайнерката с вид на манекенка - Миглена Каканашева, актьорът, който направи лъвски скок на място с ролята си на Апостола - Веселин Плачков и тенорът, който направи популярната българска музика наистина популярна - Орлин Горанов. А за видеонаблюдението и спазването на правилата в кухнята отново ще отговаря компетентният зрител - Шеф Иван Манчев.

Тази седмица се впускаме в кулинарно пътешествие като темата е "Любимо ястие от любима точка на света, която сте посетили". Домакинята Мариана Попова обаче повече залага на любовта, която е преоткрила в лицето на един от гостите си - актьорът Веселин Плачков. Тя го е срещанала в България, затова и ястията на трапезата са български. Ето и какво сготви Мариана:

Шопска салата за всички.

Печени картофи с розмарин за гарнитура.

Кюфтета със селъри.

Любимата торта, поръчана от любимата сладкарница.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта