Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 20, част 4



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 20, част 4
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1299

Оценките на Косьо Лунгов в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, епизод 20, сезон 13

Излъчен на 24.06.2019

Четвърта част

Домакин Косьо Лунгов

Вечерята при Косьо премина под мамината сянка. Още по време на готвенето властната майка не остави домакина дори марулята да нареже, защото смяташе, че няма да се справи. Дали би могъл - нямаше как да разберем, но в крайна сметка храната стана вкусна и беше достатъчна на всички. По време на хапването компанията добре се посмя със забавни разкази и коментари и всички се отпуснаха завидно.

Сега се случва поредната щуротия - пиене на бира със сламка за по-лесно напиване. После слагаме по китка здравец зад ухото и получаваме бързи разяснения за какво служи цветето и как трябва да бъде отмъкнато. Към веселието се появява и сладкишът - торта в чаша или напоени в компот бишкоти с ячено-млечен крем и украса от пресни плодове. Уж семпъл - пък се хареса даже и на тези, които не обичат сладкиши. А след него - show time.

Изненадата на Косьо е импротеатър или импровизирана театрална игра под музикален акомпанимент. Раждат се забавни песни и компанията приключва вечерята прегърната и усмихната. Време е и за оценки, които все пак ще бъдат дадени и за храна. А знаем, че домакинът не е готвил. Вижте какъв резултат събра във видеото.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта