Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 17, част 1



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 17, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 430

Ева Пармакова пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Ева Пармакова

Излъчен на 19.06.2019

Първа част

Цяла седмица в Черешката ще готви и ще вечеря отбрана сценична компания в състав: актьорът, за когото светът е сцена, а понякога и футболен стадион - Николай Ишков; певицата, която познава и сладкото, и горчивото на нощния живот - Йоана Захариева - Йоко; новоизгряващата звезда на поп и хаос музиката - Ева Пармакова; талантът, който блести еднакво силно и по клубове, и на снимачни площадки - Лорина Камбурова и младото лице на народния театър, човекът, който се определя като тотален щастливец - Зафир Раджаб. И понеже гостите обичат публика, я получават в лицето на най-претенциозния - шеф Иван Манчев.

Младата певица признава, че е притеснителна и определено усеща стрес от предстоящата вечеря, която ще се състои в дома на сестра ѝ. Ева вярва, че ако спази всички стъпки от списъка на пазаруването и рецептите, които си е избрала, няма да има грешки. Пазарува първо в голям супермаркет, после се отбива до магазина за вино, а на финала купува качествена кайма за основното - чили кон карне.

Именно с него започва готвенето. Домакинята споделя, че е правила ястието многократно, защото е любимо на приятеля ѝ, а вече и на самата нея. Каймата от блек ангъс се готви на тиган в компанията на нахут, червен боб от косерва, доматен сос, моркови и подправки. След като всичко е смесено в съда, се оставя под капак да покъкри за 1 час.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта