Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 33, част 4



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 33, част 4
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1340

Оценките на Йоанна Темелкова в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, епизод 33, сезон 12

Излъчен на 14.02.2019

Четвърта част

Домакин Йоанна Темелкова

Домакинята обеща трдиционна италаинска вечеря и заложи на комбинация от аспержи и чери домати, прошуто и пъпеш, домати, босилек и пармезан за топинг на брускетите. За основно се спря на лазаня, а за десерт реши да опита да направи домашно тирамису. Всичко се получи, въпреки леките неволи в кухнята, а когато гостите се настаниха на трапезата, излапаха всичко, като дори не оставиха порцията на Наум да дочака притежателя си.

Затова актьорът получи по-голямо парче от основното, а сега идва сладкият завършек на вечерта. Явор споделя, че от 12 години не е ял тирамису, след като той и приятелите му хванали салмонела от такъв сладкиш. Затова чак днес се радва отново на вкуса му след повече от десетилетие бойкот.

Изненадата очаква гостите в другата стая и започва с чаша аперитив - унгарски ликьор с лешници. Следва мейкинга на първия фестивал на студентския театър в памет на Дани. Йоанна не успява да сдържи сълзите си. Всеки от гостите получава и личен подарък - шалче от камапнията и два билета за постановка от предстоящия фестивал.

Време е за оценки. Вечерята изглеждаше безупречна, но дали гостите смятат, че наистина е била такава - гледайте във видеото.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2:30 часа
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта