Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 3, част 3



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 3, част 3
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 1391

Рафи посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 12

Излъчен на 13.12.2018 г.

Трета част

Готви Рафи Бохосян

Дотук в епизода се насладихме на перфектна кулинария от страна на домакина Рафи, който сготви цели 9 глезорийки за своите гости. Сега веселата компания звъни на вратата, а леко притесненият Рафи ги посреща с усмивка. Щом сядат на трапезата, домакинът обяснява, че вечерята няма обособена тематичност, а просто е израз на неговия начин на живот и хранене. След това разяснява термина "шуна-буна" и започва да сервира разточителното меню.

Наред с храните идват и изненадите. След множеството предястия, сред които дип от манго, топки от цедено кисело мляко с подправки, пушено краве сирене, чери домати с магданоз и балсамова редукция, чипс от сладки картофи, се наместват и множество изненади. След като гостите получават подърк - табакера с пушена морска сол, се налага всички заедно по план на Рафи да приготвят салата.

Основното са ребърца, направени по три начина и поднесени с карамелизиран лук. Веганката Лили получава какаова паста пене с босилково песто и заквасено кашу във формата на сирене. Разбираме и защо спортният журналист Иво Иванов е светла личност в живота на Рафи. А после се радваме и на неговата книга.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта