Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 2, част 1



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 2, част 1
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 2132

Актрисата Лили Гелева пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 12, епизод 2

Излъчен на 12.12.2018 г.

Първа част

Готви актрисата Лили Гелева

В сезона на туршиите и ракиите, предаването, което не пости, се завръща с нов 12-и сезон. Тук няма празно - месища, ракии, сланина - от всичко по много, и то гранирано с неподправени емоции и стройни пикантерии.

Тази седмица сезонът откриват: жената, която даряваше Милион и една усмивки на децата - кака Лилия Вучкова; момчето, което дарява милион и една усмивки за една песен време - Рафи Бохосян; актьорът с много разклонения и малко отклонения - Стефан Щерев и актрисата с не по-малко разклонения, но никакви отколнения - Лили Гелева. А за изпълненията в кухнята отново ще следи зоркият критик на нацията - Шеф Иван Манчев.

Тази вечер на сцената на кулинарията излиза Лили Гелева, като обещава вкусни вегански ястия. Пазарува от БИОмагазин, но не забравя, че гостите ѝ си хапват и месце, затова купува свински ребърца, за да ги изпече за основно. Лили обещава да сготви абсолютно веганска домашна торта с блат от ядки и сушени плодове, два вида крем, какаова глазура и малини. Четири постни разядки, постно шкембе от гъби, постни пролетни рулца и печени картофи за гарнитура към основното.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 5 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта