Регистрация

Черешката на тортата - сезон 11, епизод 33, част 3



Черешката на тортата - сезон 11, епизод 33, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 3258

Благой Георгиев посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Благо Георгиев

Излъчен на 12.07.2018

Трета част

Чест направи на домакина Благой Георгиев, че си потърси професионални готвачи, които да му помогнат с менюто, но те не се занимаваха със същинското готвене, а му обясняваха кое как се прави и така той успя да си сготви предвидените ястия за тематичната руска вечеря. Сега сме пред столичен МОЛ, а Вероника е викнала на Благо оркестър, с който да го изненада. След етноритмите пък Влади Василев му подарява футболната си фланелка от отбора на телевизията и го кани да играе с тях.

След като гостите похапват истинска руска салата Премиум и единодушно признават, че това е най-вкусният вариант на руска салата, който са опитвали през живота си, разговорите преминават в сериозн теми. Пред компанията се разгръща човекът Благой Георгиев, изпълнен с качества, вродена решителност и човещина - личност, която коренно противоречи на представяния Благо в медиите. Разбираме, че той не иска да стане треньор, защото няма да има време за децата си, а те са най-важни за него. Разбираме пикантерии за татуировките му, за религията и научаваме какво го привлича в жените.

Разядката форшмак, сервирана върху филийки черен хляб отново пренася в Русия, а екстравагантният вкус допада на компанията.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 3:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта