Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 5, част 3



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 5, част 3
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 1701

Оценките на Даниел Ангелов в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Даниел Ангелов

Трета част

Излъчен на 19.01.2018

Домакинът в последната вечер на юбилейния 10-и сезон на предаването - Даниел Ангелов се оказа стриктен в посрещането на гости. Тъй като не можеше да се похвали с виртуозни кулинарни умения, купи цветя за съпругата си и я омая да сготви идеалното меню - салата, няколко предястия, основно с пилешко и невероятен домашен чийзкейк с плодово сладко. За беда обаче разбирателството в компанията през цялата седмица вървеше към взривяване и тази вечер нервите на всички успяха да се предадат под натиска на провокациите.

Вкусна храна не липсваше, но не липсваха спорове и директни нападки. Липсваше само добро настроение, което и изненадата на успя да повдигне въпреки своята оригиналност. Затова в момента на гласуването всеки го направи според сърцето си, а не според небцето си. За финал в дома на Дани дойде и Шеф Иван Манчев, който да връчи лично плакета на победителя за седмицата.

Какви интриги се завъртяха, какв грозни думи се изказаха, колко точки получи домакинът Даниел Ангелов и кой взе наградата на седмицата - гледайте в заключителната част на предаването.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта