Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 5, част 2



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 5, част 2
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 2513

Актьорът Даниел Ангелов посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Даниел Ангелов

Втора част

Излъчен на 19.01.2018

В първата част на предаването видяхме как актьорът Даниел Ангелов получи главната роля на домакин в Черешката на тортата и отговорно се зае да прехвърли по-тежката работа в кухнята на съпругата си. След като напазарува със сина си и купи цветя за мотивиране на труда над котлона, той си прихапваше, докато неговата възлюбена почти самичка наготви за предстоящата вечеря. Така в актива се появи традиционна салата с домати и краставци, обогатена със зеленини, бяло сирене и балсамов оцет. На трапезата разцъфтяха три предястия - трикольор от сиренени топки в бяло, зелено и червено, плато със сирена и колбаси и солена торта на пластове с варени катофи, варени яйца, пушено сирене, майонеза, кисели краставички и кашкавал. За оснновно се сготвиха пилешки пържоли с лимони и лук, а десертът се получи с професионално качество - домашен чийзкейк с боровинсково сладко и бутикова украса. Сега е ред на екшъна.

Посрещането е топло и семейно, но оттам се започва болна тема за всички, която се превръща в ябълката на раздора. Идеята за възпитанието на младото поколение изглежда по различен начин в очите на две нашумели певици, един модел, рокаджия от старата генерцаия и актьор от Народния театър. Домакинът има свое мнение и явно държи да го наложи. То обаче обижда останалите, които също се чувстват творци и деятели на младежкия разум в България днес. Така се захваща ожесточен спор за потомците на Левски и голите кълки по клиповете, който скапва цялата атмосфера.

Дори и гениалната изненада на Дани не успява да оправи положението. Настроението е тотално смачкано под ударите на тежки думи. Вижте кой какво и как каза и с какво се изненада компанията за финал в тази част на епизода.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
2
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта