Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 20, част 3



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 20, част 3
Средно   |   Порции 6   |   Видяна: 1910

Оценките на ДАниел Златков в Черешката на тортата и обявяването на финалиста за седмицата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Даниел Златков

Трета част

Излъчен на 09.02.2018

В първата част падна отборно готвене в дома на българския Роналдо Даниел Златков. Домакинът, под вещото око насвоята съпруга и не без нейна помощ спретна две български млечни разядки, една миксирана салата, домашен хляб с ароматни подправки и предястие от печени пъдпъдъци с масло, бекон и гарнитура от картофено пюре с моркови. Основното също бе дивеч - пържоли от наскоро уловена свиня, добре мариновани, но пуснати в тенджера под налягане, която трябваше да се спре по време на готвенето. Така месото не стана особено сполучливо. За десерт двойката бе приготвила боровинков чийзкейк.

Когато гостите пристигнаха в Благоевградския дом на Дани, изключително се зарадваха на новото му кученце, което също ги посрещна. Едни се просълзиха заради горкия дивеч, други нападнаха словестно домакина, че си позволява да ходи по дискотеки докато жена му гледа децата, а трети не бяха доволни от салатата. Но всеки намери какво да си хапне така, че да му е вкусно и да не остане гладен.

Дойде ред и на сладкиша - уникален - по думите на всички, които си го хапнаха. А после гостите се потопиха в света на магията. Като че ли завършекът на вечерята бе най-хубавата част от нея. Какво смятат черешковците за домакинството на Дани и колко точки ще му дадат - гледайте в тази част. Тук влиза и Шеф Иван Манчев, за да критикува и хвали, да обяви победителя за седмицата и да връчи наградния плакет.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта