Регистрация

Черешката на тортата - епизод 34, сезон 2



Черешката на тортата - епизод 34, сезон 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 5902

Иван Ласкин отстрелва и пържи фазани за вечеря.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 34 - Сезон 2

Дължина: 45:33
Излъчено на: 2012-04-06 20:00
 
 
Тази седмица в Черешката на тортата ще караме кънки на лед, ще си говорим за чуждиците, ще спорим за политиците, ще се наслаждаваме на странни ястия, "гарнирани" обилно с алкохол; ще стреляме по патки, ще гледаме изцепките на шматки и разбира се, ще се изпълним с добро настроение. И ще бъдем на гости на голата истина - плеймейтката Светлана Василева; красивото лошо време - Никол Станкулова; астроложката Оксана Хорват - Станчева; председателят на ловно-актьорския съюз - актьорът Иван Ласкин и не на последно място универсалната телевизионна подправка, българският Фродо Бегинс, водещият Витомир Саръиванов. А всички ще бъдат мерени от везните на главното съдействащо лице на Черешката на тортата - Иван Манчев.
 
 
Тази вечер имаме ловна среща с Васко да Гама, но не от село Рупча, а от село Карабунар, защото гостуваме на Иван Ласкин. Продуктите ще са прясно уловени, натурални и вкусни. Ще трошим чаки, ще гърмим с пушки, ще слушаме лафове за ловната дружинка, а изненадите ще са всяка минута. Вечерта ще е типично по български, с жива българска музика, а Ласкин ще докаже, че освен да ловува и готви улова си, може и да свири. Дали обаче пълната със сюрпризи вечер ще му донесе приза Черешка на тортата за изминалата кулинарна седмица - вижте сега:
 
 
Иван Ласкин ще сготви:
 
  • Извадена от буркани туршия от чушки, домати и краставички и поднесена за салатка.
  • Домашна ракия към туршията.
  • За мезе - свинско шарено месце.
  • Фазан на тиган - 2 броя, лично отстреляни от домакина.
  • Зеленчуци за гарнитура към фазана - леко пръжнати на тиган.
  • Червено вино - за фазана, не за зеленчуците.
  • Домашни компоти за десерт.
 
 

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта