Регистрация

Черешката на тортата, сезон 12, епизод 21, част 2



Черешката на тортата, сезон 12, епизод 21, част 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1675

Мартин Макариев готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 12, епизод 21

Излъчен на 29.01.2019

Втора част

Готви Мартин Макариев

Още с появата на Марто в предаването, стана ясно, че той не планира да готви, а търси помощ в кухнята или по-точно търси кой изцяло да го замени в направата на вечерята. И като истински сценарист, успява да постави своя приятел - актьорът и музикант Александър - Сано насред улицата с тиган в ръка и в търсене на кого да помогне да си сготви.

След щателно пазаруване двамата отиват във вилата на приятел до Боровец и Сано се захваща с трикомпонентното основно - първо прави ориз на тиган с няколко тънкости. После в същия прословут тиган се готви телешкото месо, мариновано с билки. След това се вадят само мръвките, а в соса се задушават лук, червени и зелени чушки и тиквички. През това време Марто минава, за да опита ястията и да изрази мнение.

Най накрая, от кумова срама, домакинът прави салата от домати, краставици и сирене. Десертът е купен - готова торта, която Мартин мисли да представи на гостите като свое изобретение. На трапезата носи още различни филета, сланина, вино и ракия. С което готвенето му приключва, а Шеф Манчев е разочарован от готованството на домакина.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта