Регистрация

Черешката на тортата, сезон 12, епизод 19, част 4



Черешката на тортата, сезон 12, епизод 19, част 4
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 1443

Оценките на Ясен Козев в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, епизод 19, сезон 12

Излъчен на 25.01.2019

Четвърта част

Домакин Ясен Козев

Домакинът Ясен Козев се представи на доста високо ниво, като разкри неподозирани кулинарни заложби. След вещо пазаруване се отдаде на още по-вещо готвене, правяйки завъртосани и вкусни разядки и салати, домашен хляб от елда и плато с мезета. След това показа как се приготвя истински ориз басмати за гарнитура, а основното  - агнешки котлети със сотирани зеленчуци, си остави за момента преди поднасянето. Шеф Манчев многократно изрази съгласие с начина на готвене на композитора.

След като гостите "омитат" чиниите с апетитно агнешко, домакинът ги открехва за благородна инициатива, която е поел със съпругата си - да помагат на самотна майка с две деца, едното от които - на легло. Черешковците стават съпричастни към каузата. А за да се подслади настроението, идва десертът. Собственото си решение за круши с домашно сорбе от манго Ясен Козев комбинира с донесената торта от негов близък. Така преяждането е тотално. А след него - гостите получават лични подаръци от инициативата "Пощенска кутия за приказки".

Сега е време да се определи победителят за седмицата. Вместо Шеф Манчев идва Шеф Николай Вачев. Кой грабва плакета - гледайте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 4 часа
Време за готвене: 5 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта