Регистрация

Черешката на тортата, сезон 12, епизод 18, част 2



Черешката на тортата, сезон 12, епизод 18, част 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1518

Андреа Банда Банда готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 18, сезон 12

Излъчен на 24.01.2019

Втора част

Готви Андреа Банда Банда

След като се запознахме с творчетвото и проектите на новата помощничка на Гала - Андреа Банда Банда, домакинята планира да сготви и посрещне гостите си именно в студиото на предаването На кафе. Там нейната вярна приятелка Калина вече бе запретнала ръкави над готвенето и както в повечето случаи - обявеният за помощник, се превърна в главен готвач.

Двете момичета заредиха гарнитурата за основното - печени лилави моркови и печена тиква Хокайдо. Следва да се изтренира десерта - кайзершмарн или накъсана дебела палачинка, поднесена с топинг. В случая това е пудра захар, стафиди, ром и сладко от боровинки. Въпреки повторението Андреа прави една салата от цвекло и моркови с орехи, ябълки и дресинг. Втората салата е по-странна - запържен нахут от консерва в зехтин от авокадо и кимион се смесва с разполовени шарени чери домати. Малко подправки - и е готово. Като поредно предястие е планирана патешка пастърма с кисели краставички.

Основното отново хвърля в потрес Шеф Манчев. Но определено показва един различен, хитър и вкусен начин на готвене. Многообичаната сьомга се маринова в масло, чесън, сол и мащерка и се пече във фолио. Към нея се прави сос от задушен шалот в масло със сметана и лимонов сок. Отделно е планирано всичко това да се поднесе с гарнитура от печени картофи и моркови.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта