Регистрация

Черешката на тортата, сезон 12, епизод 18, част 1



Черешката на тортата, сезон 12, епизод 18, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1678

Андреа Банда Банда пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Андреа Банда Банда

Излъчен на 24.01.2019

Първа част

Тази седмица пет звезди са орисани на ядене и пиене. На трапезата заедно ще седнат: светският хроникьор, който винаги има интересна информация за споделяне - Иван Тенев, по-известен като Агент Тенев; жената, вдъхновила Агент Тенев да напише текстовете на някои от най-известните български песни - певицата Кристина Димитрова; момичето, което по цял ден е На кафе или в интернет - Андреа Банда Банда; композиторът, който пише музика толкова добре, колкото и готви - Ясен Козев и най-интересната звезда на музикалната сцена, момичето с много таланти - Мила Роберт. А кой какви ги върши в кухнята, отново ще следи зоркото око на Шеф Иван Манчев.

След запознаване с визитната картичка на днешната домакиня, Андреа се отправя към хипермаркета. Иска да повтори идеята с киселите краставички за предястие, а освен това планира да има още доста мезерлъци. Дегустира вина, граби авокадо, вози се на пазарската количка и приключва с покупките спонтанно, когато ѝ писва да обикаля повече между щандовете.

Андреа ще готви не къде да е, а в кухнята на предаването "На кафе". Там вече я чака най-добрата ѝ приятелка Калина, готова да поеме на плещите си повечето от предстоящите задължения за вечерята. За да е по-весело обаче, тиквата Хокайдо е оставена изцяло в ръцете на Андреа.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 3:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта