Регистрация

Черешката на тортата, сезон 12, епизод 11, част 1



Черешката на тортата, сезон 12, епизод 11, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1199

Адриана Гюзелева пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, епизод 11, сезон 12

Излъчен на 15.01.2019

Първа част

Готви Адриана Гюзелева

Тази седмица феерия от вкусове създават пет звезди, които изкусно рисуват по небцето и душата. Шедьоври в кухнята ще творят: най-големият бохем сред министрите - ексминистърт на културата, историкът Петър Стоянович; най-големият бохем сред PR специалистите - Мария Пръмова; най-големият бохем на музикалната сцена - Маргарита Хранова; най-големият бохем сред почитателите на виното - Адриана Гюзелева и най-големият бохем сред журналистите - Георги Милков. А палитрата с цветни коментари отново ще е в ръцете на Шеф Иван Манчев.

Тази вечер Ади Гюзелева сервира частица от Италия, подправена с шипка Франция и лек нюанс от България. Домакинята обещава италианско-френска вечеря, гарнирана с много вино и естетичност. Обяснява, че кулинарията е хоби и ще посрещне гостите с 4-степенно меню. След това хуква на пазар, откъдето купува говеждо за основното, бурата, кореноплодни зеленчуци и спанак за предястието и плодове за десерта.

После влиза в кухнята с чаша вино в ръка и започва да приготвя любимия си кръмбъл с ябълки и круши, запечени под маслени трохи и ядки.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта