Регистрация

Черешката на тортата, сезон 11, епизод 21, част 3



Черешката на тортата, сезон 11, епизод 21, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1492

Актьорът Ники Станоев посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Ники Станоев

Излъчен на 26.06.2018

Трета част

Домакинът Ники посреща гостите далеч от дома - в пицария на приятел, затворена специално заради важната вечеря. А от своя страна са се наговорили да се опитат да го сплашат с нападки и неудобни въпроси. Когато обаче виждат човек като него да е притеснен, се отдръпват бързо от първоначалния шегаджийски план. Домакинът пък от своя страна се отпуска и разказва как е напълнял драстично и как благодарение на кето диета (високомазнинно и нисковъглехидратно меню) е свалил излишните килогами. След това обявява, че ще храни гостите си именно по този начин.

Първото предястие е истински шок за компанията - пюрирано кисело мляко с авокадо, което се обявава като таратор с авокадо и се поднася студено и с украса от пресни зеленчуци, нарязани на гредички. Следва Шопска салата с марокански подправки, която грабва с екстравагантността си. После идват и разядките - пастет от консервиран дроб на треска с горчица и варени яйца и кабрио яйца или пълнени варени белтъци с намачканите жълтъци с майонеза, горчица и консерва риба тон. Сервира се и домашна видинска лютеничка.

А след това Ники Станоев разказва как е станал актьор и през какви трудности е преминало кандидатстването и реализацията му. Нечувани досега тайни за живота на Николай Станоев - вижте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта