Регистрация

Черешката на тортата, сезон 11, епизод 20, част 2



Черешката на тортата, сезон 11, епизод 20, част 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1873

Певицата Нора Караиванова готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с певицата Нора Караиванова

Излъчен на 25.06.2018

Втора част

След като в началото на епизода днешната домакиня Нора призна, че е разсеяна и трудно взима решения, заложи едни ребърца да се пекат и запържи дробчета с лук, бекон и амарето, за да ги пюрира на пастет. Сега започва истинското готвене:

Главно действащо лице в кухнята наред с Нора е пасаторът. Първо той превръща пилешките дробчета в чудесен пастет. След това се включва в направата на маслиновата паста и босилековото песто. Продължава и със студената супа гаспачо, като Нора решава да пюрира само доматите, а лука, краставицата, червените и зелените чушки нарязва на малки парчета, за да има супата хрупкав елемент.

За гарнитура към месото залага на обирени пресни картофки, запечени в компанията на моркови и овкусени с куркума. За салата прави микс от свежи листа с медено-горчичен дресинг, поднесени с резени круша и запечено козе сирене. Десертът е приготвен от предния ден - напоени бишкоти в пюрирани със захар ягоди, заляти от крем маскарпоне със сметана и амарето и украсени с ягоди и бял шоколад. Дългът към кухнята е изпълнен, а сега идва време за тоалет.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта