Цяла риба, печена на фурна
Средно | Порции 1
| Видяна: 11961
Печена морска риба или шаран в тава със зеленчуци.
Не искате да разрязвате рибата, защото цяла изглежда по-представителна и по-апетитна - тогава вижте тази рецепта, която можете да използвате за всякакъв вид риба по ваш избор. Запечена с картофки и чери доматчета, освен че ще "излезе" от фурната много вкусна, ще имате и готова гарнитура към нея.
Най-важните съставки
бяла риба, бяло вино, вино, домат, зехтин, картофи, магданоз, паламуд, риба писия, риба платика, риба треска, сладководна риба, сол, соленоводна риба, хек, херинга, чери домати, шаран
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ