Хрупкав пай с пилешко и гъби
Средно | Порции 4
| Видяна: 5605
Солен сметанов пай с пилешко и зеленчуци.
Разкошно тестено основно ястие с изискан пълнеж от пилешко месо, гъби, сметана, лук и подправки, увити в маслено тесто с грахам брашно. Едно неустоимо предложение за домашно приготвен солен пай.
Най-важните съставки
бакпулвер, брашно, бяло вино, гъби, зехтин, крекери грахам, магданоз, масло, настърган пармезан, олио, пармезан, пиле, пилешки бульон, пилешко месо, пилешко филе, праз лук, салвия, сладък вермут, сметана, сол, сух вермут, яйце
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ